۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ویژه ها
  • شناسه : 181
  • 12 نوامبر 2014 - 18:39

۶ مشکل عمده آبفا در حوزه شهری آبادان مشخص شد

۶ مشکل عمده آبفا در حوزه شهری آبادان مشخص شد شهردار آبادان گفت: در بررسی‌های صورت گرفته، شش مشکل عمده در بخش آب و فاضلاب وجود دارد که هر کدام به نوعی در بخش خدمات شهری ما را با مشکل مواجه کرده‌اند. محمودرضا شیرازی در جلسه تعاملی بررسی مشکلات آب و فاضلاب در حوزه شهرستان […]

۶ مشکل عمده آبفا در حوزه شهری آبادان مشخص شد

شهردار آبادان گفت: در بررسی‌های صورت گرفته، شش مشکل عمده در بخش آب و فاضلاب وجود دارد که هر کدام به نوعی در بخش خدمات شهری ما را با مشکل مواجه کرده‌اند.

محمودرضا شیرازی در جلسه تعاملی بررسی مشکلات آب و فاضلاب در حوزه شهرستان آبادان در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه آبادان ضمن تقدیر از کارکرد نیروهای اداره امور آب و فاضلاب آبادان اظهار کرد: اگر مشکلات در مورد آبفا گفته می‌شود به معنای آن نیست که کاری در این حوزه انجام نمی‌گیرد و بیان اشکالات به مثابه به زیر سوال بردن کارکرد آنان نیست زیرا همگی شاهد تلاش آنان هستیم.

وی با بیان اینکه کمبودهایی در حوزه شهری هست که سبب بروز مشکلات می‌شود تصریح کرد: در زمینه لایروبی کانال‌ها و منهول‌های فاضلاب که پیشتر توسط آبفا انجام می‌شد متاسفانه امسال و تا این زمان هنوز هیچ اقدامی نشده است.

شهردار آبادان یادآور شد: مسئله گرفتگی خطوط فاضلاب در برخی مناطق و محلات آبادان آن قدر زیاد است که مشکلات عدیده‌ای را از جمله بالا آمدن سطح فاضلاب در منازل شهروندان را موجب شده، لذا باید هرچه سریع‌تر این وضعیت تعیین تکلیف شود به ویژه آنکه فصل بارندگی را نیز در پیش داریم.

شیرازی با بین اینکه مردم برای این موضوع نیز از ما انتظار دارند، عنوان کرد: لیست مناطق را در اختیار داریم و در صورت نیاز می‌توانیم آن را در اختیار دوستان در اداره امور آبفا قرار دهیم.

مدیر سامانه مدیریت شهری آبادان همچنین از شکستگی خطوط آب و فاضلاب به عنوان دیگر مشکل آبفا در حوزه شهری نام برد و گفت: این موضوع نیز برای خودش کتابچه‌ای دارد که نیاز به حل و فصل است.

وی، موضوع حفاری‌های رها شده و بلاتکلیف در مناطق مختلف شهری از جمله علوانیه و شطیط را یادآور شد و افزود: ترمیم بخشی از این حفاری‌ها را سازمان عمران شهرداری انجام داده اما مابقی حفاری‌ها باید تعیین تکلیف شوند.

شیرازی با بیان اینکه سوخته و از دور خارج شدن دستگاه‌های پمپاژ در ایستگاه‌ها و تلمبه‌خانه‌های فاضلاب سبب بالا آمدن سطح آب فاضلاب در مناطق شده اظهار کرد: باید در راستای رفع نواقص از دستگاه‌های پمپاژ و یا تامین جایگزین برای آنها اقدام شود تا خدای ناکرده در زمان بارندگی با مشکل روبرو نشویم.

شهردار آبادان تصریح کرد: نبود شبکه توسعه یافته فاضلاب در برخی مناطق شهری همچون شطیط (محله ولیعصر) از دیگر موارد گلایه‌مندی شهروندان است و مردم از ما انتظار دارند که به وضعیتشان رسیدگی کنیم چرا که یک خط لوله فاضلاب در آنجا وجود ندارد.

وی یادآور شد: از ابتدای سالجاری تاکنون با هدف کمک به رفع مشکلات بخش فاضلاب در مناطق شهری در قالب تعاملات بین‌بخشی اقداماتی را به انجام رساندیم که از جمله آن می‌توان به ۶ هزار و ۵۵ متر لوله‌گذاری (فارسیت ۵۰۰ تا یکهزار اینچ) با صرف اعتباری معادل یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اشاره کرد.

شیرازی ادامه داد: این میزان لوله‌گذاری شامل یکهزار و ۹۳۴ متر در منطقه یک شهری، ۲ هزار و ۸۹۵ متر در منطقه دو و یکهزار و ۲۶۲ متر در منطقه سه شهری است.

مدیر سامانه مدیریت شهری آبادان گفت: در سطح شهر ۲۵۰ کیلومتر شبکه دفع آب‌های سطحی داریم که هیچ کدام از آنها خشک نیستند و این نشان از جاری بودن فاضلاب در این شبکه‌ها دارد.

شهردار آبادان افزود: عمده لوله‌های خروجی دفع فاضلاب به‌ویژه در منطقه ذوالفقاری شناسایی شده‌اند و کار نخاله‌ریزی و بالا آوردن سطح آن تا حدود یک متر از سطح رودخانه برای پیشگیری از بازگشت آب رودخانه در هنگام مد در این بخش انجام شده است.

تاکنون مبلغ یک میلیارد تومان برای لایروبی شبکه دفع آب‌های سطحی در شهر هزینه شده است.

شیرازی تصریح کرد: توافقنامه‌ای را نیز با استانداری خوزستان به مبلغ ۵ میلیارد تومان برای ایجاد شبکه دفع آب‌های سطحی در منطقه کوی گارگر منعقد کرده‌ایم.

شهردار آبادان یادآور شد: ۳۰ درصد از سهم ایجاد و بهبود شبکه دفع آب‌های سطحی بر عهده ما و مابقی در تعهدات دولت است.

تاکنون ۱۰ میلیارد تومان معادل ۲۵ درصد از بودجه عمرانی شهرداری برای بهبود شبکه دفع آب‌های سطحی اختصاص یافته است.

شیرازی با بیان اینکه ۳۴ پمپ دیزلی برای دفع آب‌های سطحی در اختیار داریم، افزود: رفع مشکلات مرتبط با شبکه دفع آب‌های سطحی در هیچ جای کشور به تنهایی توسط شهرداری انجام نمی‌شود و در همه جا این اقدامات به طور ۵۰ درصدی، مشارکتی انجام می‌شود و این در حالی‌ست که ما تاکنون بخش عمده‌ای از کارها را بر عهده گرفته‌ایم.

مدیر سامانه مدیریت شهری آبادان در پایان از مسئولان اداره امور آبفای شهری خواست تا ایستگاه‌های پمپاژ خود را برای دفع مناسب فاضلاب فعال نگه دارند.

کلمات کلیدی:

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.