۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » خوزستان » فرهنگی » ویژه ها
  • شناسه : 2274
  • 09 مارس 2016 - 15:16

سخنرانی دکتر عباس امان الهی مدیر گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران در اداره آموزش و پرورش شهرستان رامهرمز

به مناسبت هفته تربیتی و تربیت اسلامی سخنرانی دکتر عباس امان الهی مدیر گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران در اداره آموزش و پرورش شهرستان رامهرمز حضور یافت.

به مناسبت هفته تربیتی و تربیت اسلامی برگزار شد:

سخنرانی دکتر عباس امان الهی مدیر گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران در اداره آموزش و پرورش شهرستان رامهرمز

سرویس فرهنگی – یاران۳۱۳: به مناسبت هفته تربیتی و تربیت اسلامی سخنرانی دکتر عباس امان الهی مدیر گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران در اداره آموزش و پرورش شهرستان رامهرمز حضور یافت.

ایشان در این جلسه به مطالب مهمی پرداختند که اهم مطالب در ذیل آمده است:

512

دکتر عباس امان الهی بیان کرد: در زمینه ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش در حوزه تعلیم و تربیت باید قدری به گذشته برگردیم تا روشن شود که چقدر در این عرصه موفق بوده ایم؟ تعلیم و تربیت عبادت است ولی تعلیم را گرفته ایم و تربیت را به حال خود رها کرده ایم. هدف در مدارس فقط پر کردن کله ها از یکسری محفوظات است و همه دنبال دکتر و مهندس و متخصص شدن هستند. ۱% خانواده ها دغدغه تربیت ندارند و همه دنبال تعلیم هستند. چرا تربیت از خانواده ها حذف شده است؟ جامعه ما نیازمند متخصص نیست؟
مدیر گروه مشاوره دانشگاه شهید چمران افزود: ما متخصصان زیادی داریم. ولی چه متخصصی؟ متخصصی که بخیه عمل شده را از بدن بیمار برای پول بیرون می کشد؟ همه دنبال این هستند که از دیگران بالاتر باشند، همه دنبال شاگرد اولی هستند، اما به چه قیمتی؟! جامعه ما نیازمند انسان هاس اخلاق مدار هست. افرادی که در تصمیم گیری ها اخلاق را محور کارهای خود قرار بدهند نه منافع شخصی خودشان را. یک الگوی غیر دینی و غیر ارزشی به بچه هایمان قالب می کنیم که حتما باید از دیگران برتر باشند. اما از تربیت که خیلی مهمتر است غافل مانده ایم.
ایشان در ادامه خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش و خانواده دست به دست هم داده اند و تربیت را کنار گذاشته اند. آموزش پرورش نه تنها تربیت را کنار گذاشته است بلکه تعلیم را هم به خانواده تحمیل کرده است. نمونه اش تکالیف سخت و سنگینی که دانش آموزان باید درخانه انجام بدهند یا کلاس های خصوصی که خود خانواده ها باید هزینه اش را پرداخت کنند.
معاون سازمان نظام مشاوره ایران همچنین در رابطه با آسیب های فضای مجازی افزود: خانواده مجموعه ای از ارتباطات می باشد که حضور در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی این ارتباطات را مورد آسیب قرار داده است. فضای مجازی آسیب هایش را خیلی زود نشان داد و باعث ایجاد فاصله بین افراد خانواده شده است.

ایشان در ادامه به یکی از مراجعینش اشاره و بیان کرد: آقایی نزد من آمده بود و شاکی بود خانمش با بچه های گروه واتساپی اش به اردو رفته است که منجر به برقراری رابطه غیراخلاقی شده است.
دکتر امان الهی به یک فاکتور مهم در زندگی اشاره کردند و خاطرنشان کردند: زمان یک فاکتور مهم در ایجاد صمیمت بین خانواده و زن و شوهر می باشد. فضای مجازی این زمان را اشغال کرده است که باعث از بین رفتن صمیمت در خانواده شده است. زن و شوهر باید برای افزایش صمیمت بین خودشان زمان بیشتری برای با هم بودن و در کنار هم بودن صرف کنند.
وی ادامه داد: اولین گام که می تواند تسهیل کننده این مشکلات باشد آموزش خانواده است. جامعه در حال رشد و تغییر است و پدیده های نوظهوری شکل گرفته اند که خانواده ها را تهدید می کند ولی ساختار خانواده به همان شکل سنتی خود باقی مانده است. سنت چیز خوبی است ولی باید برای مقابله با تهدیدات جدید بتواند پاسخ گوی نیازمندی های جدید فرزندان باشد. والدین کم تربیت نمی توانند فرزندان با تربیت بار بیاورند

انتهای متن/

yaran313

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.