۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » خوزستان » ویژه ها
  • شناسه : 2492
  • 01 می 2016 - 10:33

استاندار یزد: انتقال آب کارون به یزد ربطی به دیگر استان ها ندارد؛ هیچکس اجازه ندارد مانع انتقال آب برای مردم شود!

استاندار یزد با بیان اینکه حتی یک قطره از آب انتقالی به یزد، حقابه هیچ استانی نیست و تنها مسیر انتقال آب از برخی استان‌ها عبور کرده است، گفت: هیچکس نمی‌تواند مانع انتقال آب به یزد شود.

گستاخی استاندار دولت تدبیر و امید:

استاندار یزد: انتقال آب کارون به یزد ربطی به دیگر استان ها ندارد؛ هیچکس اجازه ندارد مانع انتقال آب برای مردم شود!

farhangnews_101871-290829-1416302575 استاندار یزد استاندار یزد.jpg3

استاندار یزد با بیان اینکه حتی یک قطره از آب انتقالی به یزد، حقابه هیچ استانی نیست و تنها مسیر انتقال آب از برخی استان‌ها عبور کرده است، گفت: هیچکس نمی‌تواند مانع انتقال آب به یزد شود.

سیدمحمد میرمحمدی در نخستین نشست خبری سال ۹۵ و نخستین جلسه با خبرنگاران بعد از سفر رئیس جمهور به استان یزد اظهار داشت: آب از ضرورت‌های پایداری جمعیت، اقتصاد و فرهنگ در سراسر کشور است و یزد نیز همین شرایط را داراست بنابراین پیگیری بحث انتقال آب همچنان با جدیت دنبال می‌شود و از الویت‌های سال جاری است.

حتی قطره آبی از حقابه دیگر استان‌ها به یزد نمی‌ِآید؛

وی در پاسخ به سئوالی در مورد واکنش برخی نمایندگان مجلس، مردم و مسئولان استان‌ها به انتقال آب به استان یزد اظهار داشت: حتی یک قطره از آبی که به استان یزد منتقل می‌شود، از حقابه زاینده رود نیست بلکه آب انتقالی به یزد از سرچشمه های کارون تامین می‌شود و تنها مسیر انتقال آب به یزد از زاینده رود و برخی شهرهای همجوار استان یزد می‌گذرد و آب انتقالی به یزد، کوچکترین ارتباطی به دیگر استان‌ها ندارد.

میرمحمدی تاکید کرد: آب شرط حیات است و در نظام اسلامی هیچکس اجازه ندارد مانع انتقال آب برای مردم شود.

منبع:  خبرگزاری مـهـر

 

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

۱ دیدگاه

  1. موسی بذرافکن

    به نام پروردگار جان و امید
    … بنی آدم عجب کوته خیال است/ اگر چه خلقتی بس بی مثال است# چه فکری داشتند این جمع مردم/ که همچون مار زهرآگین و کژدم# به هم کیشان خود در خشم بودند/ مگر بی شرم یا بی چشم بودند# خدایا ختم کن خیرت به خوبان/ که بد باشد کم و خوبان فراوان# علی بذرافکن این را کرده منظوم/ که بادش کل امرٌ خیرُ مختوم# بخش پایانی چکامه عصر عاشورای سال ۱۳۵۷ از سروده های زنده یاد: علی بذرافکن کوشکی کربالی
    جناب آقای میر محمدی
    استاندار محترم یزد
    بادرود و احترام
    دیدگاه جناب عالی: ” انتقال آب کارون به یزد / ربطی به دیگر استان ها ندارد” در خبرگزاری های مختلف درج گردید و نیاز شد با احترام و تمکین ویژه از جایگاهی که کرامت و عزت آن به یکپارچگی و کیان ایران زمین می انجامد ( سکانداری یزد- استانداری از کشور)، موارد زیر نسیمی بر جان خردورزان حاذق گردد تا بیش از این شاهد تخریب مرغزاران و زیست بوم ها به ولع حفظ سمت سیاست بازان نباشیم:
    ۱- با احترام ویژه به هم وطنان فلات مرکزی، نیروی کار، کاردان و کارخوان را به سوی کار برند نه کار را به سوی رفاه طلب،
    توان اکولوژی، طبیعی، زیستی، توسعه اقتصادی، کشاورزی و… که به ازدیاد جمعیت منجر می شود در فلات مرکزی و مناطق کویری به درجه اشباع رسیده و با سیاست های شتاب زده و بدون الگو برداری از تجارب تاریخی زیستی این مناطق و کشورهای جهان، نمی توان آن را به سرانجام رسانید، چون فاصله سیاسی کاری با فنون منطبق بر طبیعت مشهود است و با جبر، خسران را دو چندان می سازد.
    ۲- تبخیر و تعرق تالاب های بین المللی شادگان، هورالعظیم، بختگان و تالاب های دیگر در جنوب غرب و غرب ایران، آستانه بارش سیکلون سودانی را پایین می آورد و بارندگی بیشتر می گردد. در عمل با برداشت هر واحدی از حقابه تالاب های مذکور به بهانه آب آشامیدنی، توسعه و… بیش از چند واحد از حجم بارش جنوب تا فلات مرکزی ایران کاسته می گردد ( نامه شماره ۱۲۷۰۱۶۸۵۰۱۰۲ تاریخ ۰۲/۱۲/۱۳۹۳، رونوشت به وزارت نیرو شماره ۷۵۰۰۴ تاریخ ۰۳/۱۲/۱۳۹۳ و سازمان آب و برق خوزستان شماره ۹۰۳۴۸/۱۱۰ تاریخ ۰۴/۱۲/۱۳۹۳- در بخش دیدگاه ببیندگان http://iann.ir/?p=12922, http://www.waternews.ir/notes/22155/ http://sedaykherameh.ir/news/show/2163 &).
    به عبارتی بیش از چند برابر حجم انتقال آب بین حوضه ای، کاهش بارش رخ می دهد. مقایسه بارش های بیش از میانگین نیمه شمالی کشور در چند سال اخیر تا قبل از سال آبی ۹۵-۱۳۹۴ و بارش های کم تر از نرمال نیمه جنوبی، نمایان گر این واقعیت است (http://wrs.wrm.ir/m3/gozaresh.asp).
    برای مثال رهاسازی آب در تالاب هورالعظیم در چندماه گذشته، آستانه بارشی سیکلون سودانی را تسریع کرد و بارندگی های سنگینی در استان ایلام اتفاق افتاد و تلفیق و ترکیبی از بارش های اورگرافی با سیکلون مذکور، سیلاب اخیر سرشاخه های رودخانه دز را رقم زد و به اشتباه و بدون بررسی میدانی میکرو اقلیم ها، چنین بارش هایی را فقط نتیجه تاثیر پدیده النینو پنداشته اند.
    به شوند فوق و بندهای پیرامونی این هامش: همانا انتقال آب بین حوضه ای از جنوب غرب ایران به فلات مرکزی، ضرب المثل: ” آب در هاون کوبیدن است”.
    ۳- گرد و غبار جنوب غرب ایران که تا پایتخت این کشور نیز سرایت کرده است در سالیان اخیر با انطباق فن بر طبیعت و کاهش دخالت سیاسیون، بر درصد داخلی بودن منشا آن و ارتباط با خشکیدن تالاب ها پیوسته اضافه می گردد و این ناشی ازعدم تامین حقابه زیست بوم ها است، نه قهر طبیعت!
    ۴- عدم النفع برق تولیدی در سدهای بزرگ رودخانه های کارون و دز به ازای هر متر مکعب آب انتقال یافته از این حوضه به فلات مرکزی، خسارت و هزینه گزاف ملی است که متاسفانه تاکنون پنهان نگه داشته شده است. برای نمونه: یک متر مکعب آب سرشاخه های کارون در نیروگاه سدهای پنج گانه این رودخانه، بیش از دو کیلووات ساعت برق در زمان اوج مصرف تولید می کند.
    ۵- عدم شناخت و کاربرد ارزش واقعی آب در کشاورزی و صنایع مختلف در مناطق خشک کشور، بدین شوند است که صنایع فلزی آب بر در جانمایی و طرح آمایش سرزمین به درستی انتخاب نشده اند و توسعه آن ها در نقاط فعلی اشتباهی مخالف منافع ملی و مغرضانه است و می توان با حمایت جامع از اجرای طرح های نوین گلخانه ای ناسا همانند طرح تلفیقی سه گانه کشاورزی، طیور و آبزی پروری(ص۶- خبرنامه مهرماه ۱۳۹۴ جهاد کشاورزی استان فارس- http://fajo.ir/images/aban.pdf ) از برداشت، حیف و میل آب های استراتژیک کشور کاسته و رشد پایدار جمعیت در فلات مرکزی ایران، بدون دست یازی به منابع آبی حوضه های مجاور و ایجاد تخاصم و تفرقه بین اقوام و طوایف مرکز و حواشی رشته کوه های زاگرس، تضمین ساخت.
    قابل ذکر است که ایفای نقش در اتحاد کاذب استان های به ظاهر ذی نفع برای انتقال آب بین حوضه ای، قوانین و مقررات تقسیم و سهم بندی توافقی فی مابین، برای این آب از سرآب به پایآب به ترتیب شکسته می شود و قدرت خود ویرانگری فلات مرکزی ایران را افزون خواهد ساخت، نمونه عینی آن: ” سکوت در برابر شکستن لوله انتقال آب زاینده رود به یزد- http://hamshahrionline.ir/details/202928
    نگرش آتی و جامع به یکپارچگی کشور، تعمق و رعایت انصاف در پنج بند فوق را می طلبد. با عنایت به برهان خلف و اصل تناقض در ریاضیات، فلسفه و ادبیات، انتقال آب بین حوضه ای با دست آویز حمایت توسعه و رشد جمعیتی در فلات مرکزی به بهای نابودی زیست بوم ها و فروپاشی ایران زمین، خدعه ای زیرکانه یا حمقی ابلهانه است و شاهد آن در رهگیری دو بیت زیر از دفتر پنجم مثنوی مولوی:
    … پند گفتن با جهول خوابناک/ تخم افکندن بود در شوره خاک# چاک حمق و جهل نپذیرد رفو/ تخم حکمت کم دهش ای پندگو
    http://ganjoor.net/moulavi/masnavi/daftar4/sh86/
    باری ای عزیزهمام، راهکار و گره گشایی کیان خاک پاک ایران زمین، مطالعه تاریخ ادبی این سرزمین به شوند عدم دست یازی حکمرانان گذشته است و عمل بدان، نیل خردورزانه منطبق بر خرد جمعی را سوق خواهد داد و « سرانجام بهرام گور در هفت پیکر نظامی گنجوی»را می توان بهترین درس تاریخ ادبی تمدن نهفته در قرون گذشته جست، با عنایت و غوری در دو شاه بیت این کتاب:
    … همه عالم تن است و ایران دل/ نیست گوینده زین قیاس خجل# چون که ایران دل زمین باشد/ دل ز تن به بود یقین باشد….
    http://ganjoor.net/nezami/5ganj/7peykar/sh5/
    باسپاس
    موسی بذرافکن
    کارشناس ارشد هیدروژئولوژی
    یازدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ خورشیدی
    پیگیری احیای زیست بوم ها- صنعت گردشگری داخلی و خارجی
    https://telegram.me/BazrafkanHydrogeologist

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.