۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اقتصادی » ویژه ها
  • شناسه : 2333
  • 30 مارس 2016 - 12:54

«تب برفکی» و تلفات دامی در رامهرمز و فریاد دامداران و عشایر که به هیچ کجا نمی رسد/عدم حضور جهاد کشاورزی و امور عشایر در بین کشاورزان و دامداران و کم کاری دامپزشکی/امور عشایر به جای جشن، وظایف اصلی خود را انجام دهد

دامپرورانی که این روزها اصلا وضعیت مناسبی ندارند و بیماری «تب برفکی» امان دام هایشان را بریده است. تلفات دامی چه در مجتمع های صنعتی دامپروری چه در روستاها و روش های سنتی قابل توجه بوده و عده ای را در مرز ورشکستگی و بسیاری را متضرر ساخته است. ودر حالی که در ایام عید و تعطیلات آن، برخی مسئولین مانند خیلی از مردم مشغول تفریح و سیاحت هستند شیرینی این ایام در کام دامداران خیلی از نقاط کشور به تلخی تبدیل شده و استرس و فشار های روانی از بدهی های خود به بانک ها، مانع گشت و گذار آنان هم شده است.

یاران۳۱۳ گزارش می دهد:

«تب برفکی» و تلفات دامی در رامهرمز و فریاد دامداران و عشایر که به هیچ کجا نمی رسد/عدم حضور جهاد کشاورزی و امور عشایر در بین کشاورزان و دامداران و کم کاری دامپزشکی/امور عشایر به جای جشن، وظایف اصلی خود را انجام دهد.

به قلم محمدمتین نجف زاده

تب

  1. اقتصاد مقاومتی، همانطور که از نامش پیداست دربرابر فشار های بیرونی مقاومت و انعطاف نشان داده و وابسته به توان، استعداد و ظرفیت داخل کشور است. همان گونه که مقام معظم رهبری امسال را سال ” اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل ” نامگذاری نمودند، ارائه آمارهای به دور از واقعیت و فضایی نمیتواند کمکی به اقتصادمان کند و قطعا اقدام و عمل در این عرصه احتیاج است.
  2. یکی از شاخصه های اصلی و زیربنایی اقتصاد مقاومتی ، تولید و رونق تولید و حمایت از تولید کنندگان است. اگر تولید رونق گرفت و واردات در کالاهای اساسی نداشته باشیم آنگاه فشارهای خارجی و اخم متکبرانه قدرت های اقتصادی دنیا برایمان بی تاثیر خواهد بود. یکی از این کالاهای اساسی گوشت قرمز است که دامداران و دامپروران و عشایر، بخش قابل توجهی از نیاز فراوان داخلی را فراهم می کنند.
  3. بر مبنای اخبار و گزارش های ارسالی به یاران۳۱۳ از سوی برخی کشاورزان و دامپروران رامهرمز، دامپروران این روزها اصلا وضعیت مناسبی ندارند و بیماری «تب برفکی» امان دام هایشان را بریده است. تلفات دامی چه در مجتمع های صنعتی دامپروری چه در روستاها و روش های سنتی قابل توجه بوده و عده ای را در مرز ورشکستگی و بسیاری را متضرر ساخته است. ودر حالی که در ایام عید و تعطیلات آن، برخی مسئولین مانند خیلی از مردم مشغول تفریح و سیاحت هستند شیرینی این ایام در کام دامداران خیلی از نقاط کشور به تلخی تبدیل شده و استرس و فشار های روانی از بدهی های خود به بانک ها، مانع گشت و گذار آنان هم شده است.
  4. این سوال را باید از مسئولین رامهرمز بپرسیم که شما چه خدماتی را برای دامداران در این ایام ارائه کردید. ریاست محترم دامپزشکی، ریاست محترم جهاد کشاورزی، ریاست محترم امور عشایر در ایام درگیری با بیماری تب برفکی چند بار پای دردهای این گردانندگان چرخ اقتصاد و سربازان جهاد اقتصادی نشسته اید؟ (البته اداره دامپزشکی بصورت محدود حضور داشتند لکن کافی نبوده و ارتباط این اداره با این معضل بیش از دیگر نهادها و ادارات است و همتی افزون می طلبد).
  5. باید از ریاست محترم جهاد کشاورزی پرسید که آیا یک بار در شهرک دامپروری رامهرمز یا در بین عشایر منطقه حاضر شده اید؟ مسئول محترم امور عشایر جنابعالی چطور؟ لطفا به مردم گزارش دهید. مسئولین محترم کشوری ، این چه حمایتی است از تولید که دامداران پس از گذراندن شرایط سخت خشک سالی این بار با بیماری ها و تلفات دامی دست و پنجه نرم کنند و شما برای خودتان در فضای دیگری باشید و اولویتتان در کشور فضای سیاسی و نگاه به دستان کدخدا باشد. چرا اولویت خود را در عمل به اقتصاد و تولید داخلی تغییر نمیدهید؟
  6. سیاست وابستگی و نگاه به بیرون، کشور را به گوشت های برزیلی و استرالیایی وابسته می کند. می دانیم همیشه واردات برایتان آسانتر است و رنج تولید هم برای تولید کننده و هم برای دولت طاقت فرساست ولی کشوری که میخواهد روی پای خود بایستد و ندای استقلال سیاسی سر دهد باید اقتصاد مقاوم و متکی به داخل و درونزا داشته باشد. چرا الگوی عربستان و برخی کشورهای ثروتمند و نادان کشورهای حوزه خلیج فارس را در پیش گرفته اید.
  7. در این زمینه باید از صدا وسیما هم مطالبه کرد که چرا وقتی دام های آمریکا و غرب سرما بخورند پوشش خبری می دهید ولی این حجم بیماری ارزش پوشش خبری نداشته است؟ شما باید وسعت این معضل را به دولت نشان دهید. انعکاس خبری وسعت این بیماری و عدم بها دادن دولت به تولید کننده داخلی می تواند برخی مسئولین را که به خواب رفته اند را بیدار کند. لطفا حقایق این روز ها را به دولت نشان دهید.
  8. مسئولین محترم رامهرمز بجای آماده کردن لیست ها و آمار های روی کاغذ، به میدان عمل بیایید و با اقدام فوری و به موقع ناله های چرخ تولید گوشت قرمز در رامهرمز را بشنوید. رامهرمز سالانه صدها تن گوشت قرمز تولید می کند و دامداری همانند کشاورزی منبع اصلی درآمد بخش قابل توجهی از مردم شهر و روستا و عشایر ست. هرچند کشاورزی و دامداری شهر ما از شهر هایی مانند بهبهان و دزفول و شوشتر و اخیرا هم امیدیه (دربخش دامداری) عقب افتاده است. ببینید آیا مسئولین دیگر شهر ها برای تولیدکنندگان خود مانند شما به دورکاری و مدیریت از بیرون  روی آورده اند یا مدیریت و ابزارهایش را به میدان آورده اند. انتظار می رود مسئولین مردم به درد های آنان رسیدگی کنند قبل از اینکه همین مقدار دامپرور در شهرک دامپروری غویله سادات و یا دامداری های دیگر سنتی و صنعتی در دیگر روستاها به تعطیلی کشانده شود.
  9. یاران۳۱۳ حق پاسخگوی ادارات مذکور را محفوظ نگه می دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.