۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » ویژه ها » یادداشت
  • شناسه : 1790
  • 13 ژانویه 2016 - 15:34

بازداشت یانکی ها و آزادسازی آنها؛ دوگانه عزت و ذلت!/بازداشت یانکی ها عین اقتدار و آزادسازی بی قید و شرط عین تحقیر و ذلت بود/بازی سپاه در زمین دولت یک دام است/دولت می توانست در قبال آزادسازی تفنگداران، آزادسازی دارایی های بلوکه شده را طلب کند /اساساً حضور آمریکا در خلیج فارس خصمانه است/قدرت دیپلماسی این دولت را در قطع رابطه جیبوتی دیدیم

دوشنبه مورخ ۲۲/۷/۹۴ دو فروند شناور رزمی امریکایی حامل ده تفنگدار مسلح که وارد آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، توسط واحدهای شناوری رزمی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه توقیف و به جزیره فارسی منتقل شدند.

اندر حکایتِ دیپلماسی حقارت؛

بازداشت یانکی ها و آزادسازی آنها؛ دوگانه عزت و ذلت!/بازداشت یانکی ها عین اقتدار و آزادسازی بی قید و شرط عین تحقیر و ذلت بود/بازی سپاه در زمین دولت یک دام است/دولت می توانست در قبال آزادسازی تفنگداران، آزادسازی دارایی های بلوکه شده را طلب کند /اساساً حضور آمریکا در خلیج فارس خصمانه است/قدرت دیپلماسی این دولت را در قطع رابطه جیبوتی دیدیم

photo_2016-01-13_03-20-49

  1. ۱٫ساعت ۱۶:۳۰ دوشنبه مورخ ۲۲/۷/۹۴ دو فروند شناور رزمی امریکایی حامل ده تفنگدار مسلح که وارد آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در حوالی جزیره فارسی شده بودند، توسط واحدهای شناوری رزمی منطقه دوم نیروی دریایی سپاه توقیف و به جزیره فارسی منتقل شدند .
  2. ۲٫بعد از این ماجرا، ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا توسط جنگنده ها، هلوکوپتر و چندین شناور به مواضع و مرزهای ما هجوم آورد و با تهدید و ارعاب سعی بر آزادکردن دوشناور توقیف شده داشت. سرانجام با تدبیر نیروی دریایی مقتدر نظام جمهوری اسلامی، یانکی ها نتوانستند این ماجرا را به نفع خویش تمام کنند و برنده این دوئل چندساعتی ایران اسلامی بود. اما بی تردید خصمانه بودنِ این حرکت کاملاً روشن و واضح بود حتی اگر ورود شناورهای نظامی به مرزهای آبی ایران، سهواً و اتفاقی اتفاق افتاده باشد اما رفتار ناوِ هواپیمابرِ و هجوم به مرزهای ما کاملاً اقدامی خصمانه و عامدانه بوده است. هرچند فرمانده نیروی دریایی سپاه، سردار فدوی در یک موضع ضعیف و بی تدبیری بر غیرخصمانه بودنِ این اقدام آمریکایی تأکید کرده است اما بررسی دقیق این قضیه و تهدید و هجومِ هوایی و دریایی به مواضع جمهوری اسلامی و مرزهای ما نشان می دهد این حرکت اتفاقی نبوده، بلکه کاملاً طراحی شده و خصمانه بوده است.
  3. ۳٫خبر بازداشت ۱۰ تفنگدارِ نیروی دریایی ایالت متحده آمریکا در کمتر از چند ساعت در صدر تمامی اخبار رسانه های جهان قرار گرفت و بار دیگر اقتدارِ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به رخ دشمنان کشید. دلاورمردان نیروی دریایی سپاه بازهم سایه اقتدار نظام جمهوری اسلامی را در خلیج فارس پررنگ تر کردند و با نشان دادنِ این اقتدار اقتدارِ پوشالی قوی ترین نیروی نظامی آمریکا یعنی نیروی دریایی آمریکا را درهم شکست. مطابق با قوانین بین المللی این حرکت کاملاً غیرقانونی است و هیچگونه توجیهی ندارد. اگر هم آنچه شناورها مدعی شدند که سیستم رهگیری و جی پی اس آنان از کار افتادند کاملاً مضحک است. این حرف را آنانی باور می کنند که ذره ای سواد الکترونیکی نداشته باشند. مگر امکان دارد سیستم رهگیری و ردیابی دو شناور با هم قطع شوند؟! هر شناور به چندین سیستم مجزا مجهز است و از کارافتادگی این سیستم ها با هم ادعایی دروغ و مضحک است.
  4. ۴.بعد از چندساعت از این ماجرا تحرکات دیپلماسی آمریکایی شروع شد و جان کری شخصاً با ظریف تماس گرفت. بعد از این تماس بود که دولت تدبیر و امید هیچگونه مواضع علنی و محکم در این خصوص اتخاذ نکرده و بازهم به بهانه های واهی و پیگیری سیاست “اجرای برجام به هر قیمتی” پیگیرِ آزادسازی ۱۰ تفنگدار آمریکایی شدند. متأسفانه فشارهای عجیب و غریب دولت بر سپاه بجای اعلام مواضع اساسی علیه آمریکایی ها و برخی مصلحت های کاذب و متوهمانه باعث شد بدون اینکه هیچ امتیازی از آمریکایی گرفته شود و بدون اینکه آمریکایی ها رسماً عذرخواهی کرده و خواستار آزادکردنِ نیروهای خود شوند در اقدامی عجیب و سست ۱۰ تفنگدار آمریکایی با شناورهای خود در آب های آزاد بین المللی رها شدند!
  5. ۵٫آزادسازی یانکی ها همانا و اعلام مواضع خصمانه معاون اوباما نیز همانا؛ معاون اوباما صریحاً اعلام کرد: «ما عذرخواهی نکردیم؛ اساساً ایران خواستار عذرخواهی ما نشد!». عدم موضع گیری شفاف و صریح دولت در برابر این مسئله و رهاسازی بی قید و شرطِ تفنگداران آمریکایی، بازهم ذلت سازش و تحقیر ملت ایران توسط دولت جمهوری اسلامی را درپی داشت. حرکت مقتدرانه سپاه می توانست پایه و اساس یک حرکت دیپلماسی قوی در راستای أخذ امتیازاتی برای منافع ملی باشد اما باز با بی تدبیری و ترس و وادادگی مسئولین سیاسی کشور نه تنها استفاده بجایی نشد بلکه مایه شرمسازی و ذلت ما را در مجامع بین المللی فراهم آورد. دولت ایران می توانست تفنگداران آمریکایی را به مدت چندین روز بازداشت کند و آزادی آنها را منوط کند به آزادسازی دارایی های ایران در بانک های آمریکا! دولت ایران می توانست ورود نیروهای نظامی به مرزهای ایران را بهانه ای قرار دهد برای فشار دیپلماسی بر آمریکا و سیاست های مخاطره انگیزش در منطقه. دولت ایران نهایتاً می توانست آنها را آزاد کند اما امتیازهایی را أخذ کند و یا حداقل شناورها را به عنوان غنیمت پس ندهد! اما ذلت و سازش دیپلماسی ضعیف دولت اعتدال، بازهم در این ماجرا جمهوری اسلامی را در مجامع بی آبرو کرد چرا که همه دولت ها و ملل در سراسر جهان می گویند جمهوری اسلامی ایران از آمریکا ترسید و نیروهای آنها را بدون هیچ قید و شرطی آزاد کرد.
  6. ۶٫اما اشتباه محض سپاه پاسداران نیز در این مسئله مؤید برخی مصلحت سنجی ها بی مورد است که نباید از چشم نیروهای دلسوزانقلاب پنهان بماند. همانند ماجرای بازدید آمانو از سایت نظامی پارچین که در چندین ماه گذشته صورت گرفت و مورد اعتراض رسانه های انقلابی و مجموعه های ارزشی سراسر کشور قرار گرفت. در آن ماجرا نیروهای انقلابی در سراسر کشور فرماندهان نظامی و سپاه مقتدر عزیز را مورد خطاب قرار داده و مدعی شدند سپاه کوتاهی کرد و با این کوتاهی خطوط قرمز رهبر حکیم انقلاب را نقض کرده اند. هرچند برخی فرماندهان سپاهی بعد از این ماجرا سعی کردند قضیه را ماست مالی کنند اما مورد سرزنش نیروهای خودی قرار گرفتند. بازی سپاه در زمین دولت اساساً غلط اندر غلط است. سپاه به هیچ وجه نمی تواند مصلحت سنجی کند اصلاً اجازه ی مصلحت سنجی ندارد. فرماندهان سپاه چرا این اقدام خصمانه محرز را غیرخصمانه جلوه دادند؟ آیا کوتاه آمدن در برابر فشار دولت به صلاح نظام است؟ آیا حمله و هجوم ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا سهواً بوده است؟ آیا این هجوم خصمانه نبود؟ آقای فدوی و دیگر فرماندهان سپاه عزیز باید بدانند اساساً حضور آمریکا در منطقه و در خلیج فارس خصمانه است چه برسد به اینکه به آب های ما وارد شوند یا نشوند!
  7. ۷٫دیپلماسی ضعیف دولت اعتدال در دوسال اخیر باعث شده است که نه تنها آمریکا و چندکشور اروپایی بلکه کشورهای کوچک حاشیه خلیج فارس تا شمال آفریقا اعم از کویت و امارات و جیبوتی و قطر و عربستان نیز با رفتارهایی عجیب به تحقیر ملت ایران بپردازند و در مقابل دولت جمهوری اسلامی کوچکترین اقدام عزت آمیز در حوزه ی خلیج فارس نداشته است. دولت تدبیر و امید با سیاست غلط ترس از تنش نتوانسته است اقتدار نظام اسلامی را در حوزه سیاست خارجه به رخ بکشد بلکه در قضیه برجام هم نشان داده است که عملاً کشور را در گوشه رینگ چسبانده و زمینه نفوذ دشمنان را بدون کمترین سود اقتصادی فراهم آورده اند. اما مردم شریف ایران باید مدام این نکته را با خود زمزمه کنند که تیم فکری و سیاسی این دولت همان کسانی هستند که در سال ۸۸ به دنبال براندازی نظام اسلامی بودند و نامطمئنی خود را بارها و بارها نشان داده اند و کوچکترین غفلت از اینها باعث می شود ملت ایران سیلی بخورد.

والسلام

داود مدرسی یان

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.