۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اقتصادی » خوزستان » مطالبه‌گری » ویژه ها
  • شناسه : 3677
  • 12 ژانویه 2021 - 20:02
  • منبع : یاران313
پایگاه خبری یاران313 گزارش می کند:

علت تعلل در پرونده مالی شرکت های #کود_ورمی_کمپوست چیست؟

سال ها پیش افرادی با جلب اعتماد مردم به اسم مشارکت در تولید کود ورمی کمپوست، پول های کلانی را جمع آوری کردند؛ اوایل کار به هر کسی که سرمایه گذاری می کرد به ازای هر یک میلیون تومان، در عرض دوماه مبلغ 80 تا 120 هزار تومان سود پرداخت می کردند. در حالیکه بانک های دولتی و خصوصی به ازای هر یک میلیون تومان کمتر از 20 هزار تومان سود پرداخت می کردند!

پایگاه خبری یاران۳۱۳ گزارش می کند:

علت تعلل در پرونده مالی شرکت های #کود_ورمی_کمپوست چیست؟

سال ها پیش افرادی با جلب اعتماد مردم به اسم مشارکت در تولید کود ورمی کمپوست، پول های کلانی را جمع آوری کردند؛ اوایل کار به هر کسی که سرمایه گذاری می کرد به ازای هر یک میلیون تومان، در عرض دوماه مبلغ ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان سود پرداخت می کردند. در حالیکه بانک های دولتی و خصوصی به ازای هر یک میلیون تومان کمتر از ۲۰ هزار تومان سود پرداخت می کردند!

شرکت های کرمی تولید کود کمپوست در چند شهر استان خوزستان فعالیت می کردند ولی بعد از مدتی که مشخص شد آن طرح ها توجیه اقتصادی ندارد، به بن بست برخورد کردند.

چند صد نفر که اکثریت از قشر متوسط و رو به پائین بودند به این افراد پول پرداخت کردند؛ میلیاردها تومان پول مردم در سال های اوایل دهه ۹۰ جمع آوری شد که ارزش آن پول ها بعد از ۶، ۷ سال چند برابر کاهش پیدا کرده است.

بعد از بُن بست و شکایت جمعی از مالباختگان، تعدادی از مدیران شرکت دستگیر و راهی زندان شدند. حالا چند سال است که برخی از آن افراد در زندان به سر می برند برخی فراری اند و برخی که با شرکت همکاری داشته اند بلاتکلیف مانده اند، اما سرنوشت پرونده معلوم نیست. هیچ دادگاهی بصورت علنی برگزار نشده و همان افراد که در زندان به سر می برند هم حکم محکومیت شان معلوم نیست. معلوم نیست که در بازداشت موقت به سر می برند یا چه؟ سرنوشت میلیاردها تومان پول های مردم بالاخره چه شد؟ آیا به عنوان شراکت در یک فعالیت اقتصادی در زیان و سود شرکت سهیم هستند یا شرکت باید کل پول آنها را برگرداند؟ این ها سؤالاتی است که در اذهان عموم و رسانه ها بجا مانده است.

مردم رامهرمز و خوزستان بارها و بارها از این سوراخ گزیده شده اند که براحتی سرمایه و داشت و دارایی خود را به امید سودهای کلان و بی قاعده در اختیار برخی افراد قرار می دهند و دستگاه های مسئول هم بعد از مدتی که تعداد مالباخته به چندصدتن یا چندهزار نفر رسید، پیدا می شوند! این خلاء قانونی متأسفانه دست دستگاه ها را در جلوگیری از هرگونه فعالیت این چنینی بسته است.

پایگاه خبری یاران۳۱۳ ضمن تشکر ویژه از دستگاه قضایی رامهرمز در بحث جمع آوری صندوق های هرمی و غیرمجاز در شهرستان که الحق و الانصاف رئیس دادگستری شهرستان، جناب حجت الاسلام سیدمرعشی و دادستان محترم جناب سیدهاشمی و سایر عوامل قضایی که سنگ تمام گذاشته اند، این مطالبه را مطرح می کند که تکلیف پرونده شرکت های مشهور به تولید ورمی کپوست را هرچه سریعتر روشن نمایند و گزارشی از روند این پرونده به مردم و رسانه ها ارائه نمایند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.