۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » سیاسی » ویژه ها
  • شناسه : 2264
  • 07 مارس 2016 - 20:04

رمز گشایی از انتقاد تند روحانی از صالحی

یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه از نظر دولت روحانی و از نظر آمریکا، اقتصاد ایران گروگان تعامل بیشتر با غرب است، گفت: روحانی نه فقط از صالحی بلکه از هرکسی که منتقد نحوه پایبندی آمریکا به اجرای برجام باشد، خلع ید می‌کند.

مهدی محمدی:

رمز گشایی از انتقاد تند روحانی از صالحی


یک کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه از نظر دولت روحانی و از نظر آمریکا، اقتصاد ایران گروگان تعامل بیشتر با غرب است، گفت: روحانی نه فقط از صالحی بلکه از هرکسی که منتقد نحوه پایبندی آمریکا به اجرای برجام باشد، خلع ید می‌کند.
رمز گشایی از انتقاد تند روحانی از صالحی

به گزارش جهان، مهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر رد سخنان صالحی درباره عدم تعهد غرب در مسئله برجام اظهار داشت: من معتقدم اگر آقای ظریف و آقای عراقچی داور اجرای برجام از سوی آمریکا و غرب باشند، برجام هرگز در طول تاریخ نقض نخواهد شد و این افراد نگاه سیاسی و در موارد مهمی کاملاً تبلیغاتی به مسئله برجام دارند و بنابراین هر نوع خطایی از سوی غرب و آمریکا در اجرای برجام، عملاً از سوی دولت لاپوشانی خواهد شد.

محمدی با بیان اینکه دولت مایل نیست پروژه برجام که یک پروژه سیاسی و تبلیغاتی برای دولت است، آسیب ببیند ادامه داد: یکی از مهمترین تأثیراتی که پیش روی کشور وجود دارد این است که طرف ناظر بر اجرای برجام در ایران، عملاً هیچ سخت‌گیری به طرف آمریکایی برای اجرای برجام نمی‌کند و حاضر است هر اقدامی از سوی طرف آمریکایی را عملاً به عنوان پایبندی آمریکا به برجام بپذیرد، هر چند که در تضاد صریح با اجرای برجام باشد.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: آقای روحانی نه فقط از آقای صالحی بلکه از هر کس دیگری که منتقد نحوه پایبندی آمریکا به اجرای برجام باشد، خلع ید خواهد کرد و باید منتظر باشیم ادبیاتی که رئیس‌جمهور پیش از این در مورد منتقدان داشت، علیه برخی از اعضای کابینه خود به کار ببرد.

*برجام هم اگر حتی آفتاب هم باشد، آفتاب لب بام است

وی با اشاره به بخش دیگری از سخنان روحانی مبنی بر اینکه برجام مانند آفتاب تابان است، خاطرنشان کرد: برجام هم اگر حتی آفتاب هم باشد، آفتاب لب بام است، از نظر آمریکایی‌ها، به عنوان طرف اصلی در اجرای برجام اساساً قرار نیست برجام به رفاه اقتصادی در ایران منجر شود.

محمدی ادامه داد: اصلی‌ترین علت این امر این است که آمریکایی‌ها معتقدند هرگز نباید میزانی از رفاه اقتصادی ایجاد شود که ایران از توافق با غرب و برجام‌های دیگر احساس بی‌نیازی کند.

*استراتژی آمریکا در حوزه مسائل اقتصادی، شیرین‌سازی است نه تولید رفاه

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه استراتژی آمریکا در حوزه مسائل اقتصادی، شیرین‌سازی است نه تولید رفاه، یادآور شد: آقای روحانی نیز به این شیرینی‌سازی راضی‌تر است تا تلاش واقعی برای رفاه اقتصادی، چرا که تلاش برای تولید رفاه نیازمند تحرک در بدنه دولت و به کار گرفتن نیروهای متخصص و جوانگرایی است که طبعاً اراده‌ای در دولت برای این کار وجود ندارد.

وی افزود: تصور من این است نباید ملت ایران در انتظار تولید رفاه اقتصادی از سوی برجام باشند، چرا که نه دولت روحانی و نه آمریکایی‌ها به دنبال رفاه اقتصادی نیستند و تئوری دولت روحانی این است که اگر رفاه اقتصادی از حدی بیشتر در داخل کشور تولید شود، بهانه‌های لازم برای مذاکرات بیشتر با آمریکا را از دست خواهد داد و همانطور که آقای روحانی دیروز گفت، دیگر نمی‌توانند برجام‌های دیگر را درباره بقیه مسائل حل کنند.

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: از نظر دولت روحانی و از نظر آمریکا، اقتصاد ایران گروگان تعامل بیشتر با غرب است و این وضعیت تا آینده میان‌مدت حفظ خواهد شد.
منبع:فارس

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. تنگه چزابه
    تنگه چزابه (۰)
    چزابه منطقه‌ای است در ۱۷ کیلومتری شمال‌غربی شهر بستان به عرض متغیر دو تا چهار کیلومتر که از شمال به منطقه فکه، از جنوب به شهر بستان، از غرب به خط مرزی ایران و عراق و شمال‌شرق به ارتفاعات میشداغ محدود می‌شود و بین تپه‌های رملی و هورالهویزه و بر سر جاده مرزی فکه بستان قرار دارد.

    پاسگاه مرزی سوبله ایران و شیب عراق در غرب آن واقع است. این منطقه به علت قرارگیری در بین هور و تپه‌های رملی یک گلوگاه محسوب می‌شود و به دلیل قرار داشتن در مسیر دستیابی به شهرهای بستان و سوسنگرد از موقعیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین دلیل این منطقه یکی از پنج معبر اصلی هجوم ارتش عراق به خوزستان بود.

    در هجوم ۳۱/۶/۱۳۵۹ به چزابه، با وجود مقاومت مدافعان اندک آن، ارتش عراق توانست موقعیت خود را تا ۲/۷/۱۳۵۹ در چزابه تثبیت کند. دشمن سرانجام در روز ۳/۷/۱۳۵۹ با عبور از چزابه به طرف تپه‌های الله‌اکبر پیش‌روی کرد. از آن زمان تنگ چزابه در اختیار دشمن بود تا اینکه در ۸/۹/۱۳۶۰ در جریان عملیات طریق‌القدس آزاد شد. در روز ۱۷ بهمن ۱۳۶۰، ارتش بعث عراق دو تیپ، یک لشکر و یک گردان را در آستانه عملیات فتح‌المبین با هدف جلوگیری از انجام عملیات از نقاط مختلف عراق به تنگه چزابهروانه کرد و حدود سیصد متر در عمق مواضع خودی نفوذ کرد. در پاسخ به این اقدام، هجده گردان از نیروهایی که سپاه پاسداران برای اجرای عملیات فتح‌المبین آماده کرده بود به تدریج به چزابه اعزام و با دشمن درگیر شدند. اما موفقیتی به دست نیامد تا اینکه در تاریخ ۱/۱۲/۱۳۶۰ چهار گردان از سپاه به فرماندهی شهید حسن باقری و دو گردان از ارتش، در عملیاتی با نام مولای متقیان (ع) وارد عمل شدند و این منطقه پس از چهارده روز نبرد طاقت‌فرسا به طور کامل آزاد شد.

    در جریان عملیات خیبر نیز به منظور فریب دشمن عملیات ایذایی والفجر ۶ در تنگ چزابه و دشت چیلات صورت گرفت که متأسفانه قریب به چهارصد نفر از رزمندگان در این عملیات مفقودالاثر شدند. اکنون یادمان شهدای چزابه که در محل تنگ چزابه و در غرب جاده فکه بستان قرار دارد، میزبان هشت شهید گمنام این منطقه است.

    تنگه چزابه یکی از پنج مسیر اصلی هجوم ارتش عراق به خوزستان بود. این قسمت با ارزش از خاک میهنمان در عملیات طریق القدس و با دلاورمردی و پایداری سربازان خمینی (ره) در آذرماه سال ۱۳۶۱ از اشغال دشمن خارج گردید. همچنین عملیات مولای متّقیان نیز به منظور دفع پاتک دشمن و تثبیت مناطق آزادشده در منطقه چزابه انجام شد.

    منابع:
    ↑ کتاب اطلس جغرافیای حماسی ۱ (خوزستان در جنگ) صفحه ۱۵۴

  2. راه شهیدان در مقاومت و مبارزه با سلطه و زورگویی آمریکایی هاست.
    رئیس جمهور باید اهل مقاومت باشد .
    ما از سازش و سازشکاران متنفریم. شهید همت

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.