۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » خوزستان » فرهنگی » ویژه ها
  • شناسه : 2724
  • 18 ژوئن 2016 - 21:40

سوژه های محله و منطقه خود را جدی بگیرید و به جامعه معرفی کنید/همین جهاد فرهنگی است.

عبدالرضا رستمی فر: نیروهای انقلابی، سوژه های محله و منطقه خود را جدی گرفته و به هر طریقی حفظ ومعرفی اش کنند مثلا شهید محله ما و مسجد محله ما و بزرگان محله ما و مشکلات محله ما و نکات مثبت محله ما/همین جهاد فرهنگی است.

عبدالرضا رستمی فر دبیر جشنواره فیلم عمار خوزستان در گفتگو با یاران۳۱۳:

سوژه های محله و منطقه خود را جدی بگیرید و به جامعه معرفی کنید/همین جهاد فرهنگی است.

عبدالرضا رستمی فر: نیروهای انقلابی، سوژه های محله و منطقه خود را جدی گرفته و به هر طریقی حفظ ومعرفی اش کنند مثلا شهید محله ما و مسجد محله ما و بزرگان محله ما و مشکلات محله ما و نکات مثبت محله ما/همین جهاد فرهنگی است.

رستمی عبدالرضا

یاران۳۱۳ – سرویس فرهنگی: عبدالرضا رستمی فر جوان انقلابی و علمدارِ سینمای انقلابی استان خوزستان را باید بیشتر و بهتر بشناسیم. رستمی فر در طول ۵،۶ سال اخیر به عنوان دبیر جشنواره مردمی عمار استان و همچنین مسئول رسانه بیداری خوزستان به صورت نرم حرکتی را انجام داده است که تأثیرات آن در آینده نه چندان دور خواهیم دید، هرچند در همین چند سال اخیر با دوستان خود در دبیرخانه فیلم عمار خوزستان و رسانه بیداری نیز تأثیرات شگرفی را در استان به جای گذاشته اند. عبدالرضا مصداق همان جوان انقلابی است که رهبر حکیم انقلاب بارها و بارها به دولت و مسئولین گوشزد کرده اند که باید بنا را بر تقویت جوانان حزب اللهی و مجموعه های خودجوش انقلابی بگذارید. یاران۳۱۳ در ادامه گفتگوهای خود با چهره های انقلابی استان با این جوان حزب اللهی به صحبت نشسته است. گفتگویی کوتاه و خواندنی.

با سلام، برادر رستمی فر، مجموعه تون رو معرفی کنید؟

رسانه بیداری با هدف ایجاد یک پاتوق فرهنگی با محوریت ترویج ایده های انقلاب اسلامی در حوزه های کتاب، ادبیات داستانی، شعر، رسانه های مکتوب، مستند، نرم افزارهای چندرسانه ای، کاریکاتور، و غیره، در تاریخ ۵/۱۱/۸۹ با حضور حاج سعید قاسمی فعالیت خود را با هدف برداشتن گامی اساسی در انسجام و گسترش جبهه ی فرهنگی انقلاب اسلامی و ارتقاء فرهنگ انقلابی در میان نیروهای حزب اللهی شهرستان آغاز نمود. که از برنامه های دیگر این مرکز به برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی و همچنین برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار  می توان نام برد. این سایت توسط بچه های مرکز به عنوان محلی برای ایجاد ارتباط با دوستان و علاقمندان به محصولات جبهه فرهنگی و انتقال تجربیات و بیان خاطرات دوستان می باشد.

چند ساله دارید جشنواره عمار را برگزار می کنید و چه پیشرفت هایی حاصل شده؟

از سال ۹۱ وهمزمان با سومین دوره جشنواره عمار دبیرخانه مردمی دراستان خوزستان راه اندازی ومتعاقب ان در شهرستان های استان نیز به همت فعالین فرهنگی دببرخانه های شهرستانی بصورت مردمی وخودجوش کار خود را آغاز کردند. اشنایی نسل جوان حزب الهی با جشنواره عمار که خود نیز از دل این جبهه بروز نمود باعث ایجاد یک خود اوری در بچه های حزب الهی در عرصه هنر شده است و بحمدالله درحال حاضر بیش از ۴گروه جوان مردمی حزب الهی فیلم ساز کار خود را آغاز نمودند که در دوره ششم جشنواره اثارهای خوبی را عرضه نمودند و من جمله از شهرستان درفول میتوان نام برد که بیشترین اثار در بخش فیلم ما را در کشور ارائه نمودند به همین دلیل میتوان گفت ما راهی را که انتخاب کردیم را با همه نواقص و کم وکسری های خودش به درستی انتخاب و دنبال کرده ایم ایجاد خودباوری و اعتماد به نفس به نسل جوان حزب الهی هنرمند یکی از این اهداف بوده که توفیقاتی را دراستان شاهد بودیم وهستیم.

به صورت عینی و عملیاتی چه اثراتی رو جامعه و افراد داشته؟

در عرصه نمایش فیلم ها هم بحمدالله به همت اکران کنندگان زحمت کش استان فیلم های ارزشی و خوبی را که به مزاق مردم حزب الهی بوده است را درسراسر استان به نمایش گذاشته شده که با استقبال خوبی از طرف مردممواجه گردیده ایم وحالا میتوان گفت ما درسراسر استان سینماهای انقلاب را داریم حتی در شهرهایی که سینما ندارند با همکاری سازمان سینمایی بسیج فیلم های سینمایی ارزشی را برای مردم به نمایش میگذاریم.

چه توصیه ای به بچه هایی که کار فرهنگی می کنند دارید؟

همه بچه های حزب الهی باید خود را برای جهاد فرهنگی آماده و آماده تر کنند سوژه های محله و منطقه خود را جدی گرفته و به هر طریقی حفظ ومعرفی اش کنند مثلا شهید محله ما و مسجد محله ما و بزرگان محله ما و مشکلات محله ما و نکات مثبت محله ما و…. با بیان این سوژه ها به شکل هنری میتوان کارهای بزرگی را دنبال و الگوسازی نماییم دغدغه مشکلات محله خودمان را داشته باشیم وبی تفاوت از کنار انها نگذریم.

آیا مسئولین در امر برگزاری جشنواره همکاری های لازم را انجام می دهند؟

بالاخره در این راه مشکلاتی هست مسئولینی هستند که حمایت می کنند و بعضی هم بی تفاوت اما بحمدالله به واسطه ای که این جشنواره به صورت مردمی ومستقل فعالیت خود را آغاز و دنبال می کند باعث شده به واسطه کم مهری یا بی مهری مسئولین از رونق این جشنواره کم که نشده سال به سال بهتر شده است، تشکر میکنم.

مخاطبین می توانند برای ارتباط با دفتر رسانه بیداری و دبیرخانه فیلم عمار خوزستان به این آدرس ها مراجعه کنند:

آدرس مرکز: شعبه یک: اهواز خیابان خوانساری بین نادری و کافی ۳۲۲۱۱۷۲۵-۳۲۲۳۴۲۰۴(۰۶۱)

شعبه دو : اهواز اتوبان آیت الله بهبهانی جنب حوزه امام خمینی (ره) ۳۵۵۳۰۷۹۸(۰۶۱)

سامانه پیامک : ۱۰۰۰۱۲۳۴۵۱۲۳۴۵

سایت: Resanebidari.ir

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.