۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » سیاسی » ویژه ها
  • شناسه : 2790
  • 20 جولای 2016 - 12:15

گزارشی در خصوص سید سراج الدین موسوی/ بخش اول

غالبا در فتنه های سیاسی – اجتماعی توجه اذهان به سمت بازیگرانی می باشد که در عرصه سیاسی بصورت آشکار فعال هستند و نگاه های کمی به سمت بازیگران مخفی و لایه های پنهان توجه می کنند، البته این امر هم طبیعی می باشد، چرا که بازیگران پنهان همیشه در سایه حرکت می کنند و برای همین فعالیت هایشان خیلی کم به چشم می آید.

به مناسبت سفر سیدحسن خمینی به پاکستان:

گزارشی در خصوص سید سراج الدین موسوی/ بخش اول

به گزارش بولتن نیوز به نقل از وبلاگ شاخص،حوادث و فتنه های سیاسی همیشه در طول تاریخ محصول نفش آفرینی بازیگرانی بوده است که بخشی از این بازیگران نقش شان عیان و آشکار و بخشی دیگر در خفا و پنهان نقش آفرینی می کردند. اگر می خواهیم به ریشه یابی درستی از فتنه های سیاسی برسیم و تحلیل جامعی از شکل گیری آنها داشته باشیم، بایستی ابتدا بازیگران فعال این عرصه بخصوص لایه های پنهان آن را شناسایی کنیم و سپس به تجزیه و تحلیل نقش های آنها بپردازیم.

غالبا در فتنه های سیاسی – اجتماعی توجه اذهان به سمت بازیگرانی می باشد که در عرصه سیاسی بصورت آشکار فعال هستند و نگاه های کمی به سمت بازیگران مخفی و لایه های پنهان توجه می کنند، البته این امر هم طبیعی می باشد، چرا که بازیگران پنهان همیشه در سایه حرکت می کنند و برای همین فعالیت هایشان خیلی کم به چشم می آید. باید به این نکته توجه کنیم که مهمترین بخش یک فتنه بخش پنهان آن می باشد، در این بخش است که بازیگران باهوش و طراحی در قامت اتاق فکر با فراهم کردن بستر اتخاذ تصمیمات خاص، یک جریان را به سمت ایجاد فتنه هدایت می نمایند.

به بیانی دیگر فتنه ها شبیه تئاتر و یا فیلم های سینمایی هستند که عده ای در جلوی صحنه و عده ای دیگر در پشت صحنه ایفای نقش می کنند. همانطور که در یک فیلم یا تئاتر عوامل پشت پرده کارگردانی، برنامه ریزی و هدایت کار را در دست دارند، در یک فتنه یا حادثه سیاسی نیز عوامل پشت صحنه کارگردانی و هدایت کار را بعهده دارند. عوامل جلوی صحنه هم در یک فیلم و یا فتنه در نقش هایی که برای آنها توسط عوامل پشت صحنه مشخص شده است، ایفای نقش می نمایند.

اگر به حوادث و فتنه هایی نظیر کودتای ۲۸ مرداد و یا فتنه سال۸۸ که در صحنه سیاسی کشورمان واقع شدند، نگاهی ژرف اندیشانه ای داشته باشیم، تا حدودی به نقش آفرینی بازیگران پنهان این عرصه پی خواهیم برد. در فضای سیاسی کشورمان بعد از انقلاب اسلامی و بخصوص بعد از ارتحال حضرت امام(ره) یکی از چهرهای سیاسی که نگاه برخی از محققین و اصحاب رسانه را به خود جلب نمود، آقای سید محمد موسوی خوئینی ها می باشد، روحانی زیرک و طراحی که همانند یک شطرنج باز ماهر در عرصه سیاسی کشور نقش آفرینی می کند. برخی از اصحاب قلم و تحقیق از زوایایی مختلفی به بررسی افکار، فعالیت ها و نقش وی در بستر سازی و هدایت فتنه ها پرداخته اند که البته این مهم هنوز نیازمند بررسی و تجزیه و تحلیل بیشتری می باشد.

ما(یاران امام) در اینجا قصد داریم به بررسی یکی دیگر از بازیگران مهم و پشت پرده جریان فتنه که زیاد مورد توجه اصحاب رسانه و تحقیق قرار نگرفته، بپردازیم:

سید سراج الدین موسوی( یا همان سید اسماعیل کوشکی) متولد ۱۳۳۷ و اهل کوشک اصفهان می باشد. وی روحانی زیرک و با تحصیلات حوزوی پایینی است که در بین دوستانش مشهور به سراج است. او یکی از عناصر نزدیک و حامی طیف آقای منتظری و عضو شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز و از اعضای شورای مرکزی مجمع مدرسین و محققین قم، می باشد.

حال برای آشنایی بیشتر با سید سراج الدین موسوی، نگاهی به برخی از زاویای زندگی او می اندازیم:

سوابق سراج الدین موسوی:

۱ – فرماندهی کمیته انقلاب اسلامی با حکم حضرت امام(ره) به مدت ۵ سال(از سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۹)

۲ – مسئول خانه فرهنگ ایران در پاکستان با حکم وزیر ارشاد وقت(سید محمد خاتمی)

۳ – مسئولیت نمایندگی موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) در پاکستان و شبه قاره هند

۴ – مسئول بنیاد شهید در پاکستان

۵ – سرپرست امور بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره)

۶ – سفیر ایران در پاکستان در دولت اصلاحات

فرزندان سراج الدین موسوی:

سید امین موسوی

۱ – عبدالله امین متولد ۱۳۵۹ دانشجوی مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا از موسسه UEL   انگلستان و ساکن انگلستان منطقه شرق لندن می باشد. وی لیسانس خود را در رشته مکانیک در پاکستان اخذ نموده است.

سید میثم هاشمی در کنار همسرش فاطمه موسوی در سمت راست تصویر دیده میشوند

۲ – فاطمه متولد ۱۳۶۰ همسر میثم هاشمی(برادر زاده مهدی هاشمی معدوم در بیت آقای منتظری). وی سال ۱۳۸۳ با میثم هاشمی ازدواج نمود که اجرای خطبه عقد آنها توسط آقای منتظری جاری گردید، فاطمه موسوی دانشجوی پزشکی در داخل کشور است.

۳ – حسین متولد ۱۳۶۶ که دانشجوی مقطع لیسانس کامپیوتر در کشور انگلستان بوده و پس از اتمام تحصیل و اقامت در شرق لندن به کشور بازگشته است.

سید شهاب موسوی فرزند تازه طلبه سراج

۴ – سید شهاب الدین موسوی متولد ۱۳۷۶ که چند وقت است به همراه یک آقازاده وارد حوزه علمیه شده است. منش، رفتارها و کردار وی و دوستانش تناسبی با حوزه و طلبگی ندارد.

۵ – میثم هاشمی داماد سراج و فرزند هادی هاشمی(بردار مهدی هاشمی معدوم) است که وی سابقه درگیری با بسیج جماران، بدلیل همراهی با جریان فتنه را در پرونده قضایی خود دارد. لازم بذکر است که تمامی فرزندان سراج از حامیان جریان فتنه می باشند.

نکته ای که در مورد فرزندان تحصیل کرده سراج در کشور انگلستان وجود دارد، سفرهای متعدد سراج به این کشور به بهانه سرکشی به فرزندانش می باشد. البته سراج سفرهای متعدد و مداومی به کشورهای خارجی دیگری مانند پاکستان، قطر، امارات و… نیز دارد که این موضوع شائبه هایی را در خصوص ارتباطات وی در خارج از کشور به وجود می آورد.

نکاتی در خصوص سراج:

سراج به همراه سید حسن خمینی در منزل یوسف صانعی

۱ – سراج در حکم یک فعال سیاسی با اضلاع مختلف است، بعنوان مثال یک ضلع آن به بیت و جریان آقای منتظری وصل است و ضلع دیگرش به بیت امام(ره) و منسوبین به این بیت متصل می باشد و یا ضلع دیگرش به جریان نهضت آزادی و ضلع دیگر آن به افراطیون جریان اصلاحات وصل است. جالب است او سعی می کند برای پیشبرد اهدافش یک ضلع خود را به بخشی هایی از نظام مرتبط کند. خلاصه مطلب او جمع اضداد است، چرا که مگر می شود از یک طرف عاشق و دلبسته آقای منتظری و حامی جریانش بود، ولی از طرف دیگر خود را فدایی امام(ره) و پیرو خط امام(ره) نشان داد! شکی نداریم که نزدیکی تاثیرگذار امروز او به بیت حضرت امام(ره) حساب شده و بر اساس طرح و برنامه است. در اینجا سوگمندانه باید گفت، او امروز با نفوذترین چهره نزدیک به بیت امام(ره) می باشد، فقط کافی است در این خصوص نگاهی به گزارشات تصویری سایت جماران بیاندازید و حضور او را در اکثر دیدارها و مراسم های منسوبین به امام(ره) مشاهده کنید.(در بخش دوم گزارش بیشتر به این موضوع می پردازیم).

۲ – فعالیت های سیاسی سراج بیشتر در دو شهر تهران و قم متمرکز است.

الف)محل فعالیت های سراج در قم:

کتابخانه اقبال لاهوری

او برای فعالیت هایش در قم پایگاهی تحت پوشش کتابخانه اقبال لاهوری در نزدیکی حرم حضرت فاطمه معصومه(س) ایجاد کرده و آنجا را به محلی برای برگزاری جلسات خصوصی خود با فعالین سیاسی و حوزوی جریان فتنه تبدیل نموده است. همچنین این مکان بزرگ که در چندین طبقه احداث شده محلی برای برگزاری برخی از جلسات عمومی و فعالیت های جریان فتنه نیز می باشد. در یک جمله باید گفت سراج نقش یک رابط بانفوذ را بین بخش حوزوی جریان فتنه با بخش سیاسی جریان فتنه در تهران بعهده دارد.

ب) محل فعالیت های سراج در تهران:

دفتر فعلی آقای خاتمی که یک کاخ مصادره ای متعلق به بنیاد مستعضفان و بطور موقت در اختیار دفتر حضرت امام(ره) قرار گرفته، چندین سال است که از طرف آقای محمد علی انصاری(سرپرست دفتر امام(ره)) در اختیار سراج و محل فعالیت ها و جلسات او می باشد. البته بعد از اتمام ریاست جمهوری آقای خاتمی سراج بخش بیشتر این ملک را برای فعالیت های آقای خاتمی در اختیار وی قرار داد و یکی از طبقات آن را دفتر کار خود نمود. لازم بذکر است که اخیرا در مطلبی به واگذاری نامشروع و رایگان این ملک به آقای خاتمی اشاره کردیم.

منزل سراج در یکی از فرعی های دنج جماران

سراج منزلی هم در یکی از فرعی های دنج منطقه جماران دارد که اخیرا با بهره گیری از بهترین امکانات در چهار طبقه تجدید بنا شده است. این منزل هم یک از محل هایی است که سراج برخی از جلسات خاص و خصوصی اش را با فعالین جریان فتنه در آن برگزار می کند. همچنین سراج ویلایی هم در منطقه لواسان(منطقه کلوگان) دارد.

۳ – فعالیت های اقتصادی سراج بصورت مشترک با افرادی همچون غلامحسین کرباسچی و برخی از مرتبطین وی انجام می شود.

سراج الدین و پاکستان
وی که در دوره اصلاحات سفیر ایران در پاکستان بوده نقش اصلی درسفرهای سید حسن به این کشور جهت پروژه های مطالعاتی وی، برعهده دارد. موسوی در پاکستان دارای موسساتی است که با رویکرد سیاسی اداره می شود.وی که ارتباط خود با دفتر و بیت مرحوم منتظری رابه علت روابط سیاسی و فامیلی همچنان حفظ کرده کتابخانه ای را به نام اقبال لاهوری در قم تاسیس کرده که گفته می شود محل حضور و نشست های سید حسن خمینی و دیگر اعضای بیت امام می باشد.
وی همچنین در طول چند ماهه گذشته بازهم فعال بوده و گفته می شود در پشت پرده برخی از تصمیم سازی ها حضور داشته است.بگونه ای که گفته می شود نامه مهدی کروبی به رئیس رسانه ملی در سال گذشته که در آن ادعا شد فیلم هتک حرمت امام(ره) را صدا و سیما مونتاژ کرده، با تحریک و قلم وی نوشته شده بود.

ادامه دارد….

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.