۞ امام علی (ع) می فرماید:
آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » انتخابات 98 » ویژه ها
  • شناسه : 3540
  • 08 دسامبر 2019 - 11:41
  • منبع : یاران313
یاران313 گزارش می دهد:

🔻 معتمدین شهر فقط این چند نفر هستند؟/ هیئت اجرایی انتخابات باید عصاره‌ی مردم رامهرمز باشد که نیست!

به گزارش یاران313؛ با توجه به اینکه نقش هیئت اجرایی انتخابات در برگزاری انتخابات سالم نیز بر کسی پوشیده نیست این سوال را باید پرسید که این هیئت چه کسانی هستند و چگونه انتخاب می‌‌شوند؟

یاران۳۱۳ گزارش می دهد:

🔻 معتمدین شهر فقط  این چند نفر هستند؟/ هیئت اجرایی انتخابات باید عصاره‌ی مردم رامهرمز باشد که نیست!

به گزارش یاران۳۱۳؛ با توجه به اینکه نقش هیئت اجرایی انتخابات در برگزاری انتخابات سالم نیز بر کسی پوشیده نیست این سوال را باید پرسید که این هیئت چه کسانی هستند و چگونه انتخاب می‌‌شوند؟

برای تشکیل هیئت اجرایی انتخابات ابتدا باید لیستی از معتمدین شهر آماده شود‌ که این اسامی باید به تایید هیئت نظارت یا همان شورای نگهبان شهرستان برسد. این لیست توسط فرماندار، دادستان و رییس ثبت احوال شهرستان معرفی می‌شود. سپس اعضای لیست تایید شده توسط شورای نگهبان، از میان خود، افرادی را با رای‌گیری انتخاب کرده و بعنوان هیئت اجرایی معرفی می‌کند. که این مراحل انجام شده و نفرات هیئت اجرایی انتخابات مشخص شدند.

 

 لیست معتمدین شهر سالهاست افرادی ثابت بوده و تغییر آنچنانی در آن حس نشده است و خروجی آن در هیئت برگزاری انتخابات سالهاست ثابت هستند.

معتمدین شهر فقط همین افراد که اکثریت آن سالخورده هستند نیستند. اکثریت افرادی که در سالهای قبل بعنوان معتمدین محلات معرفی میشدند از افرادی است که سکونت بیشتری در رامهرمز داشته اند و نقش سایر طوایف در آن کم رنگ بوده است. طوایفی که قریب ۳۰ – ۴۰ سال و بلکه ۱۰۰ سال در این شهر و حومه آن سکنی گزیده اند.

 

نمیخواهیم مسئله را قومیتی کنیم و با عنوان کردن اسامی برخی قومیت ها و طوایف که از قدیم در این لیست نادیده گرفته میشدند موضوع را چالشی کنیم چون به معایب آن واقفیم لکن اینکه اکثریت این لیست همواره ثابت بوده و خروجی آن بعنوان هیئت اجرایی انتخابات، تقریبا ثابت است به معنی عدم اعتماد به سایر طوایف و عدم مشارکت دادن آنها در انتخاب هیئت اجرایی انتخابات است. در این شهر چند دهه است که لرهای بهمئی، شیوخ امام زاده عبدالله، برخی طوایف عرب، برخی طوایف بختیاری، برخی طوایف ترک ها و … در کنار رامهرمزی ها، بهبهانی ها و … سکنی گزیده اند و چه بسا بافت قومیتی در این شهر کامل تغییر کرده؛ آیا در این همه قومیت و طایفه رنگارنگ که نقاط قوت شهرستان اند بزرگان و معتمدانی وجود ندارند؟ آیا این همه رزمنده و شهید داده و جانباز ندارند؟ آیا هیچکدام جایگاه و پایگاه اجتماعی ندارند؟

 

لذا بهتر است برخی از افراد مؤثر در انتخابات که سال های سال ثابت مانده اند نگاه خود را تغییر داده و از همه اقشار و طوایف بعنوان معتمدین دعوت نمایند. چه بخواهیم چه نخواهیم مردم این مسائل را می فهمند…

 

تهیه و تنظیم : روح اله حاجی زاده

 

پایان خبر/

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.